sugeng rawuh

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 1989

Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. dumunung ing Kota Taizhou, Provinsi Jiangsu, sing dikenal minangka Kutha Phoenix.Perusahaan kita utamane melu produksi lan dodolan selang polimer lan selang sing dikuatake komposit termoplastik.

info

Warta paling anyar

Kita bakal ngeculake informasi perusahaan kita lan industri sing gegandhengan, supaya kabeh pelanggan bisa kanthi cepet lan pas wektune ngerti informasi anyar, terkenal lan paling prihatin babagan perusahaan lan industri kita.Ayo ngerti kita luwih apik supaya kita bisa kerja sama luwih apik.

  • How to divide fire hose model

    Carane dibagi model selang geni

    Carane dibagi model selang geni?Selang geni nduweni peran penting ing pemadam kebakaran.Carane nggolongake jinis selang geni? Produsen selang geni saiki kanggo menehi titik: 1, selang geni miturut t...

  • How to choose TPU hose

    Cara milih selang TPU

    1. Deleng ing sertifikat katon Kasebut kanthi teliti, mriksa katon produk geni, mriksa apa lagi apik banget, lan mriksa tanggal produksi lan urip beting produk.Ing wektu sing padha ...

  • What are the specifications and service life of fire hose?

    Apa spesifikasi lan layanan ...

    Spesifikasi selang geni lan urip layanan, dina iki kanggo menehi jawaban siji-siji. Kanggo ngenalake fungsi dhasar selang geni: selang geni digunakake kanggo ngeterake banyu tekanan dhuwur utawa retardan api...

  • How to prolong service life of fire hoses

    Carane ndawakake umur layanan saka selang geni

    Petugas pemadam kebakaran kerep nemokake manawa bagian pisanan sing rusak saka selang geni yaiku garis lipat, apa ing pemadam kebakaran utawa pengeboran geni.Iki utamane amarga area kontak lempitan cilik lan nyandhang gedhe ...

Polyurethane
Selang Layflat

Polyurethane Layflat Hose
  • Kaluwihan

    Ora Bakal Atos utawa Rapuh Ing Lingkungan Dingin.

  • Aplikasi

    Digunakake kanthi akeh ing Petroleum, Industri Kimia, Pengiriman, Pertanian.

  • Kaluwihan

    Tahan Wear, Tahan Asam lan Alkali, Tahan Karat lan Tahan Tuwa.

  • Kaluwihan

    Gampang Disambungake lan Ditarik.

  • Aplikasi

    Digunakake ing Konservasi Banyu, Penyelamat Tambang, Pemadam Kebakaran lan Lapangan Liyane.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita