Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

workshop1

workshop

Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. dumunung ing Kota Taizhou, Provinsi Jiangsu, sing dikenal minangka Kutha Phoenix.Perusahaan kita utamane melu produksi lan dodolan selang polimer lan selang sing dikuatake komposit termoplastik.

Prodhuk adopts siji-wektu mbentuk proses co-extrusion, kang dumadi saka TPU lapisan karet utama, serat-dikiataken lapisan braid lan TPU lapisan diplomatik.Prodhuk wis nyandhang resistance, resistance asam lan alkali, resistance lenga, resistance karat lan resistance tuwa.Ing lingkungan sing adhem, ora bakal atos, dadi rapuh lan pecah.Produk kasebut akeh digunakake ing petroleum, industri kimia, pengiriman, pertanian, konservasi banyu, nylametake tambang, perlindungan geni lan lapangan liyane.Iku alat transmisi becik kanggo long-distance lan aliran gedhe Cairan lan gas.

Sajrone pirang-pirang taun, kita tansah netepi standar kualitas produk sing dhuwur, ngupayakake kaslametan kanthi kualitas produk, ngasilake produk berkualitas kanthi efisiensi manajemen, ngormati kontrak, netepi janji lan integritas, lan nggabungake teknologi produksi lan tes sing maju, sing wis menang pangenalan sudhut lan pujian saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri.Welcome pelanggan anyar lan lawas ing ngarep lan luar negeri kanggo pabrik kita kanggo panuntun dhumateng, rembugan lan kerjasama.

Budaya Perusahaan

Misi perusahaan:nggawe nilai kanggo pelanggan lan nggawe keuntungan kanggo masyarakat

Slogan perusahaan:kanggo nggawe pabrik minangka omah, bisa kerja kanthi aman lan ngupayakake kerjasama

Nilai perusahaan:karyawan oriented, win-win

Filosofi perusahaan:integrasi terpadu, panyimpenan sing kuat, lan peta inspirasi anyar

Prinsip perusahaan:nangkep kesempatan, menehi saran, jujur ​​lan kuwat

semangat perusahaan:kejujuran, dedikasi, inovasi realistis

Konsep bakat:wong oriented, Staff lan Enterprises tuwuh bebarengan

created by dji camera

Tim JinLuo

图片1
aboutexce

Tim manajemen lan teknis sing apik

Manajemen lan tim teknis kita dumadi saka klompok elit sing wis suwe kerja ing bidang hoses flat high-end, komposit berkinerja tinggi, lapisan tahan api lan layanan petroleum, kalebu pimpinan ing jaman wirausaha perusahaan, manajer sing gabung perusahaan ing tataran dhisikan lan tansaya munggah saka laku suket-root, engineering lan technical personel, lan Managers profesional karo sugih kawruh profesional lan pengalaman karya R & D pakar technical.Kita nyampur karo saben liyane, ora mung nerusake budaya tradisional banget, nanging uga saya nambah lan inovasi, mbentuk daya saing inti unik teknologi Jinluo.

Tim konsultan lan ahli sing apik banget

Kita duwe klompok tim konsultasi sing kasusun saka pakar senior industri saka universitas kondhang, lembaga riset ilmiah lan perusahaan multinasional kanggo nglatih lan nuntun profesional perusahaan ing bidang R&D teknologi, manajemen kualitas lan manajemen rantai pasokan, lan ngupayakake nggawe tim profesional kanthi eksekusi sing kuat, "pengin nindakake apa wae", "bisa nindakake apa wael"lan" nindakake sokokasil", supaya bisa nyumbang kanggo pangembangan mangsa ngarepJinluoNgedongkrak realisasi sakaJinluongimpi!

7

Staff baris ngarep banget

Luwih saka 20% staf ngarep duwe gelar sarjana utawa luwih dhuwur, lan meh 60% duwe pengalaman kerja pirang-pirang taun ing industri selang poliuretan.We are darmabakti, setya, experienced lan duwe raos kuwat saka kualitas, kang wis glethakaken dhasar padhet kanggo produksi produk kelas siji lan pangembangan teknologi Jinluo.

2-
DSC00585
DSC00580
DSC00587
DSC00608

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita