Selang Saluran Kimia Digunakake Ing Maneka Situs Kimia

Katrangan singkat:

Detail Produk:

1.Struktur: Materi lapisan tenunan selang yaiku filamen poliester kanthi kekuatan dhuwur, lan lapisan karet njero lan karet njaba digawe saka poliuretan ing cetakan ekstrusi siji-wektu. 

2. Fitur: resistance nyandhang, resistance asam lan alkali, resistance lenga, resistance karat, resistance tuwa, ora harden, dadi brittle lan kokain ing lingkungan kadhemen;diameteripun super gedhe, aliran super, sambungan trep, lan cedhak release cepet minangka alternatif kanggo pipo logam.

3.Aplikasi: Petroleum, industri kimia, galangan kapal, tetanèn, konservasi banyu, nylametake tambang, pertempuran geni lan lapangan liyane.Iki minangka alat sing cocog kanggo transportasi cairan utawa gas jarak jauh lan aliran gedhe.

Suhu sing ditrapake: -40℃~70.


Detail Produk

Tag produk

Pipa Drainase Kimia

WPS图片-修改尺寸

produkSpesifikasi

图片1

PDeskripsi Proses roduksi

Pilihan saka bahan baku → → → Lapisan kerangka selang sing dikepang → → → Cetakan ekstrusi siji-wektu → → Deteksi tekanan banyu → → → Coiling → → → Printing → → → Gudang → → → Pengemasan Produk Rampung → → Muat lan Transportasi

Detail Produk:

1.Struktur: Materi lapisan tenunan selang yaiku filamen poliester kanthi kekuatan dhuwur, lan lapisan karet njero lan karet njaba digawe saka poliuretan ing cetakan ekstrusi siji-wektu. 

2. Fitur: resistance nyandhang, resistance asam lan alkali, resistance lenga, resistance karat, resistance tuwa, ora harden, dadi brittle lan kokain ing lingkungan kadhemen;diameteripun super gedhe, aliran super, sambungan trep, lan cedhak release cepet minangka alternatif kanggo pipo logam.

3. Aplikasi: Petroleum, industri kimia, galangan kapal, pertanian, konservasi banyu, nylametake tambang, pemadam kebakaran lan lapangan liyane.Iki minangka alat sing cocog kanggo transportasi cairan utawa gas jarak jauh lan aliran gedhe.

Suhu sing ditrapake: -40℃~70.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita