Hubungi Kita

Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd.

alamat

Bengkel Utara Taman Inkubasi, Yaojia

Jalan, Kutha Jiulong, Distrik Hailing, Taizhou

Telpon / Whatsapp

+86-0523-86975988/ +86 18052692668

+86-18068910868/ +86-13801432164

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita