Selang Polyurethane Sisi Ganda

Katrangan singkat:

 Ingselang polyurethane pindho sisiadopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses, kang dumadi saka TPU lapisan karet utama, serat dikiataken lapisan braid lan TPU lapisan karet njaba.Kawat konduktif ditambahake menyang braid serat kanggo ngatasi masalah listrik statis selang sajrone proses transportasi minyak, lan bisa njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, lan transportasi. medium Ora polusi.


Detail Produk

Tag produk

pindhoSidPolyurethaneHose

WPS图片-修改尺寸

 Indikator teknis kinerja selang datar kaliber gedhe

1

Detail Produk:

Ingselang polyurethane pindho sisiadopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses, kang dumadi saka TPU lapisan karet utama, serat dikiataken lapisan braid lan TPU lapisan karet njaba.Kawat konduktif ditambahake menyang braid serat kanggo ngatasi masalah listrik statis selang sajrone proses transportasi minyak, lan bisa njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, lan transportasi. medium Ora polusi.

Kaluwihan lan fitur

Konduktivitas elektrostatik

Selang minyak dirajut dadi kawat konduktif lan statis.Kabel statis mesthekake yen loro joints saka selang ing negara konduksi, lan resistance Zui ora luwih saka 50 / s.Nalika selang tatu, dilipat lan kena tekanan internal sing ditemtokake ing spesifikasi, selang kasebut kudu tetep.

Kekuwatan ikatan interlaminar asli

 Kekuwatan ikatan interlaminar asli antarane lapisan karet njero, lapisan karet njaba lan lapisan penguat selang ora kurang saka 45N / 25mm.

Kekuatan ikatan interlaminar sawise kecemplung

Kekuwatan adhesion interlaminar antarane lapisan karet njero, lapisan karet njaba lan lapisan tulangan selang sawise dicemplungake ora kurang saka 27N / 25mm

Suhu sing ditrapake

Yen digunakake ing - 40 ℃ ~ 70 ℃, selang kudu bebas saka retak, adhesion lan fénoména liyane, lan selang pangiriman lenga bakal tansah konduktif.

 Anti polusi lenga

 Nalika selang digunakake kanggo ngeterake lenga sing kudu ngontrol isi permen karet, solusi tes kasebut cetha lan transparan sawise diisi, lan ora ana barang padhet sing digantung lan impurities liyane.Sawise tes, isi permen karet ngumbah saka solusi tes ora luwih saka 6mg / 100ml

Kinerja hidrolik

Tekanan tes lan tekanan bledosan minimal selang kudu memenuhi syarat.Ing tekanan tes, selang kudu bebas saka bocor lan deformasi sing jelas.Blasting vertikal kudu digunakake ing blasting pipa.Ing tekanan kerja desain, tingkat owah-owahan dawa selang ora luwih saka 2%, tingkat ekspansi diameter ora bakal luwih saka 7%, lan selang ora kudu corak anticlockwise ing arah aliran banyu.

Waterproof polusi

Iku meets standar evaluasi safety saka GB / t17219.

resistance UV

Ing kaca pembesar kaping 2, ora ana retak ing lapisan karet njaba selang.

resistance ozon

Ing kondisi konsentrasi ozon 50 × 10, tes suhu 40 ℃ ± 2 ℃, sawise 72 jam, ora ana retak ing lapisan karet njaba selang ing kaca pembesar 7-melu.

Nyandhang resistance

Nalika setir mecah H-22 digunakake lan ora ana tekanan tambahan, nomer rotasi setir mecah nalika lapisan tulangan kapapar ora kurang saka 250000.

resistance ngeruk

Nalika selang sing digunakake kanggo kapal kanggo ngirim lenga utawa dharat kanggo ngirim lenga utawa transportasi banyu gores lan bocor, jumlah siklus alat ora kurang saka 7000.

Kekuatan putus longitudinal

Njupuk telung bagean saka 400mm pipe sampel dawa, clamp loro ends saka selang karo Clamps cocok, lan nyoba longitudinal breaking kekuatan selang ing mesin tensile.Nilai rata-rata dijupuk minangka asil tes, lan asil tes apa wae sing cocog karo syarat spesifikasi.identifikasi

Identifikasi produk sing cetha bakal dicithak ing ujung selang, kalebu jeneng produk, spesifikasi lan model, dawa siji, tanggal produksi, nomer produk, jeneng pabrikan, lan pilihan yaiku konduksi elektrostatik, medium conveying, jeneng pangembangan. unit, lan jeneng unit pengawas.

warna

Werna tembok njaba selang dianjurake dadi abang utawa ireng, lan liya-liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Kualitas penampilan

Selang kudu kekandelan tembok seragam, tandha cetha, lumahing Gamelan lan ora pinhole, gelembung, bulge, Gawan lan cacat liyane.

Sambungan antarane antarmuka lan selang banyu kudu bebas saka bocor, bledosan utawa slippage ing test hidrostatik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita