Selang Polyurethane Sisi Ganda

  • Double Sided Polyurethane Hose

    Selang Polyurethane Sisi Ganda

     Ingselang polyurethane pindho sisiadopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses, kang dumadi saka TPU lapisan karet utama, serat dikiataken lapisan braid lan TPU lapisan karet njaba.Kawat konduktif ditambahake menyang braid serat kanggo ngatasi masalah listrik statis selang sajrone proses transportasi minyak, lan bisa njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, lan transportasi. medium Ora polusi.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita