Selang Patah Kanggo Produksi Minyak lan Gas

Katrangan singkat:

Siji wektu mbentuk selang pasokan banyu fraktur kanggo eksploitasi lenga lan gas shale


Detail Produk

Tag produk

Selang fraktur kanggo produksi minyak lan gas

WPS图片-修改尺寸

Panggunaan praktis

Saiki, cara fraktur sing umum digunakake kanggo eksploitasi minyak serpih lan gas ing omah lan ing luar negeri yaiku fraktur hidrolik, yaiku fraktur formasi kanthi cairan tekanan tinggi kanggo ngasilake saluran cairan kanthi konduktivitas sing kuat, supaya bisa nambah produksi.Amarga lingkungan eksploitasi lenga lan gas shale ora cocog kanggo transportasi langsung sumber banyu, selang pasokan banyu khusus kanggo eksploitasi minyak lan gas shale dibutuhake ing proses fraktur.

Selang pasokan banyu fraktur kanggo eksploitasi lenga lan gas shale utamane digunakake kanggo transportasi tekanan dhuwur jarak adoh saka cairan fraktur kanthi tingkat aliran gedhe ing eksploitasi minyak shale hidrolik lan gas, uga bali cairan tercemar sing dipompa saka lemah menyang lemah. pabrik pengolahan limbah.

Fitur lan kaluwihan

Selang sumber banyu fracturing kanggo eksploitasi lenga lan gas shale minangka jinis selang poliuretan sisi ganda co extrusion siji-wektu, sing kasusun saka lapisan karet jero, lapisan sing dikuatake serat lan lapisan karet njaba.Lapisan karet njero lan njaba digawe saka bahan elastomer poliuretan kanthi resistensi nyandhang ultra-dhuwur, yaiku 2-3 kali resistensi nyandhang selang poliuretan umum, ndawakake umur layanan selang.

Selang sumber banyu fraktur kanggo eksploitasi minyak serpih lan gas rata nalika ora digunakake, sing nduweni kaluwihan volume cilik, gampang digulung, panyimpenan lan transportasi sing trep.Prodhuk nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, dawa dawa, diameteripun gedhe, dhuwur meksa, nyandhang resistance, resistance sundhukan, resistance cuaca, resistance kimia apik, aliran ngaturaken gedhe, sambungan trep, lan sapiturute bisa adaptasi kanggo landforms beda lan bisa digunakake digunakake. digunakake ing macem-macem lingkungan Komplek

Kekuwatan Karakter

Konduktivitas elektrostatik

Selang pangiriman minyak dirajut dadi kabel statis sing terus-terusan.Kawat konduktor statis kudu mesthekake yen loro konektor selang ana ing negara konduksi, lan nilai resistance maksimum ora luwih saka 50 / s.Nalika selang tatu, dilipat lan kena tekanan internal sing ditemtokake ing spesifikasi, selang kudu disambungake.

Kekuwatan adhesi interlayer asli

Kekuwatan ikatan interlayer asli antarane lapisan karet njero, lapisan karet njaba lan lapisan penguat selang ora kurang saka 45N / 25mm.

Suhu sing ditrapake

Nalika digunakake ing - 40 ℃ ~ 70 ℃, selang kudu bebas saka retak, adhesion lan fénoména liyane, lan selang pangiriman lenga kudu tansah disambungake. Resistance polusi lenga

Nalika selang digunakake kanggo ngangkut lenga sing kudu ngontrol isi koloid, solusi tes kasebut cetha lan transparan sawise ngisi cairan kasebut, lan ora ana barang padhet sing digantung lan impurities liyane.Sawise tes, isi permen karet ngumbah solusi tes ora luwih saka 6mg / 100ml

Kinerja hidrolik

Tekanan test lan tekanan bledosan minimal selang kudu tundhuk karo peraturan.Ing meksa test, selang bakal bebas saka bocor, ewah-ewahan bentuk ketok, etc. Ing pipe blasting bakal longitudinal blasting.Ing tekanan kerja desain, tingkat owah-owahan dawa selang ora luwih saka 2%, Tingkat ekspansi diameter ora bakal luwih saka 7%, lan selang ora bakal muter counterclockwise nalika dideleng ing arah aliran banyu.

Waterproof polusi

Ketemu syarat standar evaluasi safety GB / t17219.

resistance UV

Deleng ing kaca pembesar 2x, lapisan karet njaba selang ora retak.

resistance ozon

Ing konsentrasi ozon 50 × 10. Ing suhu test 40 ° C ± 2 ° C, mirsani kanthi kaca pembesar 7-fold sawise 72h, lan ora ana retak ing lapisan karet njaba selang.

Nyandhang resistance

Nalika H-22 mecah wheel digunakake lan lapisan penguat kapapar tanpa bobot tambahan, nomer mecah wheel revolusi ora kurang saka 250000.

Tahan goresan

Nalika selang sing digunakake kanggo kapal kanggo kapal transportasi lenga utawa dharat kanggo kapal transportasi lenga lan transportasi banyu goresan lan trocoh, jumlah siklus alat ngirim ora kurang saka 7000.

Kekuatan putus longitudinal

Cut telung bagean saka 400mm pipe sampel dawa, clamp loro ends saka selang karo Clamps cocok, lan nyoba kekuatan bejat longitudinal saka selang ing mesin tension.Nilai rata-rata dijupuk minangka asil tes, lan asil tes apa wae sing cocog karo syarat spesifikasi.

Identifikasi

Identifikasi produk sing cetha lan permanen kudu dicithak ing ujung selang, kalebu jeneng produk, spesifikasi lan model, dawa siji, tanggal produksi, nomer produk lan jeneng pabrikan.Opsi kasebut yaiku kanggo nindakake listrik statis, medium transmisi, jeneng unit riset lan pangembangan lan jeneng unit pengawasan.

warna

Werna tembok njaba selang dianjurake dadi abang utawa ireng, lan liya-liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Kualitas penampilan

Selang kudu kekandelan tembok seragam, tandha cetha, permukaan Gamelan lan warata, tanpa pinholes, umpluk, bulges, inclusions lan defects liyane.Ing test hydrostatic, sambungan antarane antarmuka lan sabuk banyu ora bocor, bledosan utawa slip.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita