Selang Polyurethane Drainase Dhuwur

Katrangan singkat:

Selang sumber banyu remot aliran gedhe yaiku jinis selang dhuwur kanthi kumparan datar kanggo ngirim tekanan positif.Iki digawe saka TPU utawa lapisan jero karet, lapisan sing dikuatake serat lan TPU utawa lapisan njaba karet kanthi mbentuk siji-langkah lan co extrusion.Wis kaliber gedhe, aliran gedhe, lan bisa nyukupi syarat tekanan dhuwur saka sumber banyu remot (tekanan kerja tekan 13 kg, kekuatan tarik luwih saka 20 ton).Iku bisa muter kauntungan kuwat ing proses sumber banyu Kanggo bantuan geni lan ngluwari karya.

Lapisan karet njero lan njaba saka selang sumber banyu jarak jauh poliuretan pindho sisi digawe saka elastomer poliuretan kanthi resistensi nyandhang ultra-dhuwur.Nduwe tekanan dhuwur, tahan nyandhang, tahan banyu lan tahan tuwa.Bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan lan ora gampang rusak.Malah ing lingkungan sing atos kayata gunung, kinerja selang pasokan banyu jarak adoh kanthi aliran gedhe banget.Aliran unit ngirim produk gedhe, kanthi kekuatan dhuwur lan umur layanan sing dawa.


Detail Produk

Tag produk

Selang Polyurethane Drainase Dhuwur

WPS图片编辑

produkSpesifikasi

图片1

Cathetan: Parameter kayata diameter batin, kekandelan tembok, bobot, tekanan, warna, lan liya-liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan..

Deskripsi proses produksi

Pilihan saka bahan baku → → → Lapisan kerangka selang sing dikepang → → → Cetakan ekstrusi siji-wektu → → Deteksi tekanan banyu → → → Coiling → → → Printing → → → Gudang → → → Pengemasan Produk Rampung → → Muat lan Transportasi

Karakteristik selang TPU

selang TPUiku antarane karet lan plastik, karo akeh ciri banget, ayo padha tindakake Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. kanggo sinau babagan!

1. resistance nyandhang banget: Nilai nyandhang Taber sawijining 0.35-0.5mg, kang cilik lan medium-ukuran ing plastik.Penambahan pelumas bisa nyuda gesekan lan nambah resistensi nyandhang. 

2. Kekuwatan tensile lan elongation: kekuatan tensile TPU 2-3 kaping karet alam lan karet sintetik.Kekuwatan tensile TPU poliester yaiku60MPa lan elongasi 410%.Kekuwatan tensile TPU polyurethane yaiku 50MPa lan elongasi 550%. 

3. resistance Oil: resistance lenga saka TPU luwih saka NBR, karo urip resistance lenga banget. 

4. TPU luwih unggul tinimbang karet alam lan karet sintetik liyane kanthi tahan suhu rendah, tahan cuaca lan tahan ozon.Resistance ozon lan resistance radiation duwe aplikasi khusus ing industri aerospace.

5. Kesehatan medis panganan: TPU nduweni biokompatibilitas lan antikoagulasi, TPU medis luwih akeh digunakake.Kayata pembuluh getih, ureter, tabung infus.TPU digunakake akeh ing industri panganan amarga ora beracun lan ora enak. 

6. sawetara atose: atose TPU punika 10a-80d, lan wis padha ciri ewah-ewahan bentuk komprèsi ngisor 15A.TPU punika lentur nalika atose ndhuwur 85A, kang karakteristik sing elastomer liyane ora duwe.Mulane, TPU nduweni kapasitas dhukungan beban dhuwur lan efek nyedhot lan discharge sing apik. 

7.selang TPU umume dipérang dadi TPU jinis poliester, TPU jinis polieter lan selang TPU poli (styrene) lan poli (kaprolakton).

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita