Selang Polyurethane Drainase Dhuwur

  • High Pressure Drainage Polyurethane Hose

    Selang Polyurethane Drainase Dhuwur

    Selang sumber banyu remot aliran gedhe yaiku jinis selang dhuwur kanthi kumparan datar kanggo ngirim tekanan positif.Iki digawe saka TPU utawa lapisan jero karet, lapisan sing dikuatake serat lan TPU utawa lapisan njaba karet kanthi mbentuk siji-langkah lan co extrusion.Wis kaliber gedhe, aliran gedhe, lan bisa nyukupi syarat tekanan dhuwur saka sumber banyu remot (tekanan kerja tekan 13 kg, kekuatan tarik luwih saka 20 ton).Iku bisa muter kauntungan kuwat ing proses sumber banyu Kanggo bantuan geni lan ngluwari karya.

    Lapisan karet njero lan njaba saka selang sumber banyu jarak jauh poliuretan pindho sisi digawe saka elastomer poliuretan kanthi resistensi nyandhang ultra-dhuwur.Nduwe tekanan dhuwur, tahan nyandhang, tahan banyu lan tahan tuwa.Bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan lan ora gampang rusak.Malah ing lingkungan sing atos kayata gunung, kinerja selang pasokan banyu jarak adoh kanthi aliran gedhe banget.Aliran unit ngirim produk gedhe, kanthi kekuatan dhuwur lan umur layanan sing dawa.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita