Selang Polyurethane Tekanan Tinggi Digunakake Ing Nylametake Tambang

Katrangan singkat:

Produk kita cocok kanggo pasokan banyu fraktur, transportasi lenga, saluran darurat tambang batu bara, saluran darurat, saluran darurat kutha, pasokan banyu pertanian lan irigasi, transportasi banyu limbah industri, sumber banyu remot geni lan industri liyane ing eksploitasi minyak lan gas shale.


Detail Produk

Tag produk

IstimewaHoseFor MineRngluwari

WPS图片编辑

katrangan produk

1. Struktur: lapisan braided saka selang digawe saka dhuwur-kekuatan polyester filament, lan lapisan karet njero lan njaba digawe saka polyurethane dening siji-wektu extrusion.

2. Fitur: resistance nyandhang, resistance asam lan alkali, resistance lenga, resistance karat, resistance tuwa, ora hardening, embrittlement lan fraktur ing lingkungan kadhemen;diameteripun super gedhe, aliran super gedhe, sambungan trep, retraction cepet lan release, iku sulih kanggo pipe logam.

3. Ruang lingkup aplikasi: petroleum, industri kimia, pengiriman, pertanian, konservasi banyu, nylametake tambang, perlindungan geni lan lapangan liyane.Iku alat becik kanggo long-distance lan aliran gedhe transportasi Cairan utawa gas.

4. Suhu sing ditrapake: - 40 ℃ ~ 70 ℃.

data produk

图片2

Cathetan: diameter jero, ketebalan tembok, bobot, tekanan, warna lan parameter liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

Pengenalan kategori produk

Selang TPU jinis poliester: nduweni suhu mekanik sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, tahan minyak, bahan bakar lan resistensi pelarut, kinerja suhu dhuwur, resistensi UV sing apik lan stabilitas hidrolisis.Selang seri TPU poliester dianjurake kanggo aplikasi kanthi syarat ing ndhuwur;

Kanggo aplikasi karo keluwesan suhu kurang, resistance cuaca apik, resistance hidrolisis lan syarat breeding anti bakteri, polyether TPU seri selang dianjurake;

Selang TPU jinis polycaprolactone: ora mung nduweni kekuatan mekanik lan kinerja suhu dhuwur saka TPU jinis poliester, nanging uga nduweni resistensi hidrolisis lan resistensi suhu rendah saka TPU jinis polieter, lan nduweni daya tahan sing apik, saengga cocok kanggo aplikasi ing industri khusus .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita