Selang Banyu Irigasi Kanthi Bobot entheng, Outlet Udara Cepet lan Gampang Digulung

Katrangan singkat:

Ing sasi, kanggo iki jenis sumber banyu long-distance, operator lapangan asring digunakake pipe baja, pipe PE kanggo sumber banyu, nanging dibandhingake karo khusus fracturing sumber banyu polyurethane selang gedhe-diameteripun, pipo iki akeh banget, angel kanggo lay, pegawe-akeh, supaya padha mboko sithik diganti dening pipe komposit polyurethane.


Detail Produk

Tag produk

Selang Irigasi Kab

WPS图片编辑

Selang Air Ployurethane (TPU).

Selang Air Ployurethane (TPU).

TPU minangka bahan polimer sing dipolimerisasi kanthi diphenylmethane diisocyanate (MDI) utawa toluene diisocyanate (TDI), poliol makromolekul lan poliol molekul rendah (chain extender).Struktur molekul kasebut dumadi saka blok kaku sing dipikolehi kanthi reaksi diphenylmethane diisocyanate (MDI) utawa toluene diisocyanate (TDI) karo chain extender, lan blok fleksibel sing diduweni dening reaksi diphenylmethane diisocyanate (MDI) utawa toluene diisocyanate (TDI) karo poliol makromolekul.

TPU minangka bahan perlindungan lingkungan sing diwasa kanthi sifat tension dhuwur, tension dhuwur, kateguhan lan resistensi tuwa.Ing saiki, TPU wis digunakake digunakake ing medical lan kesehatan, Perkakas elektronik lan electrical, industri lan olahraga, lan sapiturute wis karakteristik kekuatan dhuwur, kateguhan apik, nyandhang resistance, resistance kadhemen, resistance lenga, resistance banyu, resistance tuwa, resistance iklim, etc., kang unmatched dening bahan plastik liyane.Ing wektu sing padha, wis akeh kaluwihan, kayata anti banyu dhuwur, Kelembapan permeabilitas, resistance angin, resistance kadhemen, antibakteri, mildew resistance, pengawetan panas, resistance UV lan release energi fungsi banget.Amarga saka kinerja unggul lan konsep pangayoman lingkungan, iku tambah akeh tampi dening wong.TPU bisa dadi pengganti PVC.Nanging kaluwihan TPU ngluwihi tekan PVC.TPU ora mung nduweni sifat tension dhuwur, tension dhuwur, kateguhan lan resistensi tuwa, nanging uga minangka bahan perlindungan lingkungan sing diwasa.

Miturut struktur molekul, TPU bisa dipérang dadi jinis polyester (tahan lenga apik) lan jinis polyether (tahan banyu apik lan resistance lenga).Kapadhetan relatif yaiku 1.10-1.25, jinis polieter luwih cilik tinimbang jinis poliester;miturut cara Processing, bisa dipérang dadi injeksi ngecor bahan, extrusion bahan, jotosan ngecor bahan, etc.

Struktur Selang Air Ployurethane (TPU):

Lapisan jero: Thermoplastic polyurethane (TPU)

Tulangan: Poliester tenunan bunder kanthi kekuatan dhuwur.

Lapisan njaba: Thermoplastic polyurethane (TPU)

Keuntungan Selang Air Ployurethane (TPU):

• Resistance abrasion ekstra kanggo terrain kasar lan kahanan nemen

• Tahan kanggo lenga lan bahan kimia

• Tugas abot, tekanan dhuwur lay selang warata

• UV Stabil

• Fleksibel ing kabeh kondisi cuaca saka -50 deg C nganti 80 deg C

• Diprodhuksi dening ISO 9002 Approved Company

• lumahing Gamelan kanggo washdown gampang

• Volume kumparan sing sithik kanggo gampang ditangani"

 Layanan Selang Air Ployurethane (TPU):

• werna standar ireng, werna liyane ing request

• tandha individu kasedhiya

• Naleni karo kopling internasional kasedhiya ing request

• diameters liyane ing request

• Dawane ing panyuwunan

produkSpesifikasi:

图片2

Cathetan: Parameter kayata diameter njero, ketebalan tembok, bobot, tekanan, warna, lan liya-liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Deskripsi proses produksi

Pilihan saka bahan baku → → → Lapisan kerangka selang sing dikepang → → → Cetakan ekstrusi siji-wektu → → Deteksi tekanan banyu → → → Coiling → → → Printing → → → Gudang → → → Pengemasan Produk Rampung → → Muat lan Transportasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita