Selang Flat Kaliber Gedhe Kanggo Petroleum

Katrangan singkat:

selang TPUiku antarane karet lan plastik, karo akeh ciri banget, ayo padha tindakake Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. kanggo sinau babagan!


Detail Produk

Tag produk

Selang Flat Kaliber Gedhe Kanggo Petroleum

WPS图片-修改尺寸

1. resistance nyandhang banget: Nilai nyandhang Taber sawijining 0.35-0.5mg, kang cilik lan medium-ukuran ing plastik.Penambahan pelumas bisa nyuda gesekan lan nambah resistensi nyandhang.

2. Kekuwatan tensile lan elongation: kekuatan tensile TPU 2-3 kaping karet alam lan karet sintetik.Kekuwatan tensile TPU poliester yaiku60MPa lan elongasi 410%.Kekuwatan tensile TPU polyurethane yaiku 50MPa lan elongasi 550%.

3. resistance Oil: resistance lenga saka TPU luwih saka NBR, karo urip resistance lenga banget.

4. TPU luwih unggul tinimbang karet alam lan karet sintetik liyane kanthi tahan suhu rendah, tahan cuaca lan tahan ozon.Resistance ozon lan resistance radiation duwe aplikasi khusus ing industri aerospace.

5. Kesehatan medis panganan: TPU nduweni biokompatibilitas lan antikoagulasi, TPU medis luwih akeh digunakake.Kayata pembuluh getih, ureter, tabung infus.TPU digunakake akeh ing industri panganan amarga ora beracun lan ora enak.

6. sawetara atose: atose TPU punika 10a-80d, lan wis padha ciri ewah-ewahan bentuk komprèsi ngisor 15A.TPU punika lentur nalika atose ndhuwur 85A, kang karakteristik sing elastomer liyane ora duwe.Mulane, TPU nduweni kapasitas dhukungan beban dhuwur lan efek nyedhot lan discharge sing apik.

7.selang TPU umume dipérang dadi TPU jinis poliester, TPU jinis polieter lan selang TPU poli (styrene) lan poli (kaprolakton).

Spesifikasi Hose:

图片2

Cathetan: Parameter kayata diameter njero, ketebalan tembok, bobot, tekanan, warna, lan liya-liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Deskripsi proses produksi lan siklus pangiriman

Pemilihan bahan mentah→→→Lapisan kerangka selang kepang→→→Molding ekstrusi siji-wektu→→→Deteksi tekanan banyu→→→Coiling→→→Printing→→→Gudang→→→Packing Produk Rampung→→→Loading and Transportatio

Deskripsi proses produksi lan wektu pangiriman selang poliuretan

1. Pamilihan bahan baku

Tuku filamen poliester sing cocog lan bahan mentah TPU (bahan mentah berkualitas tinggi)

2. Filamen poliester dipasang ing mesin tenun kanggo produksi lapisan kerangka selang lan pemeriksaan kualitas benang industri poliester


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita