Selang warata Diameter Gedhe Kanthi Tahan Minyak, Tahan Tuwa lan Tahan Kadhemen

Katrangan singkat:

Selang warata diameter gedhe nganggo proses pembentukan lan co-extrusion siji-wektu.Iku kasusun saka TPU lapisan karet utama, serat dikiataken lapisan braided lan TPU lapisan karet njaba.


Detail Produk

Tag produk

Selang warata diameter gedhe

WPS图片-修改尺寸

Proses khusus

Kawat logam konduktif ditambahake menyang jalinan serat kanggo ngatasi masalah selang.Listrik statis sing diasilake sajrone proses transportasi minyak njamin keamanan transportasi minyak lan efisiensi transportasi sing dhuwur.Bisa ngangkut gas, banyu, lenga lan media liyane tanpa polusi menyang medium transportasi.

Panggunaan praktis

Kaya sing wis dingerteni, sistem pasokan banyu jarak jauh yaiku kanggo njamin cadangan banyu petugas pemadam kebakaran ing proses pemadaman kebakaran, amarga ora kabeh sumber geni diubengi tlaga utawa hidran geni, sing mbutuhake set sistem pasokan banyu jarak jauh kanggo nyedhiyakake. banyu saka tlaga lan kali sing adoh menyang lokasi operasi geni, supaya petugas pemadam kebakaran bisa ngontrol geni ing wektu.

Mesin pemadam kebakaran sing digunakake ing sistem pasokan banyu remot diarani mesin pemadam kebakaran pompa.Pompa mesin diesel dilebokake ing sumber banyu, banjur sumber banyu diangkut menyang operasi pemadam kebakaran baris pertama liwat selang sumber banyu remot sing wis dipasang.Iki minangka proses dhasar saka sumber banyu remot.Pemadam kebakaran lan nylametake ora mung kanggo ngatasi masalah pasokan banyu, nanging uga kanggo ngatasi masalah wektu.Selang sumber banyu remot aliran gedhe nganggo proses coextrusion siji-langkah, kanthi dawa dawa, tekstur alus lan kacepetan laying cepet, sing bisa ningkatake efisiensi ngluwari lan nyuda biaya ngluwari.Selang sumber banyu remot akeh digunakake ing sumber banyu darurat kutha lan sistem got (proteksi geni, polusi banyu, banjir, lan sapiturute), sing bisa kanthi cepet ngatasi masalah pasokan banyu lan saluran banyu ing darurat.

Fitur lan kaluwihan

Selang sumber banyu remot aliran gedhe yaiku jinis selang dhuwur kanthi kumparan datar kanggo ngirim tekanan positif.Iki digawe saka TPU utawa lapisan jero karet, lapisan sing dikuatake serat lan TPU utawa lapisan njaba karet kanthi mbentuk siji-langkah lan co extrusion.Wis kaliber gedhe, aliran gedhe, lan bisa nyukupi syarat tekanan dhuwur saka sumber banyu remot (tekanan kerja tekan 13 kg, kekuatan tarik luwih saka 20 ton).Iku bisa muter kauntungan kuwat ing proses sumber banyu Kanggo bantuan geni lan ngluwari karya.

Lapisan karet njero lan njaba saka selang sumber banyu jarak jauh poliuretan pindho sisi digawe saka elastomer poliuretan kanthi resistensi nyandhang ultra-dhuwur.Nduwe tekanan dhuwur, tahan nyandhang, tahan banyu lan tahan tuwa.Bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan lan ora gampang rusak.Malah ing lingkungan sing atos kayata gunung, kinerja selang pasokan banyu jarak adoh kanthi aliran gedhe banget.Aliran unit ngirim produk gedhe, kanthi kekuatan dhuwur lan umur layanan sing dawa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita