Kabar

  • National standard for fire hose

    Standar nasional kanggo selang geni

    No.23 kabar 2011 ditanggepi dening Administrasi Standardisasi Nasional nyetujoni release saka gb6246-2011 "selang geni", kang minangka standar nasional wajib lan bakal dileksanakake wiwit Juni 1, 2012. Wiwit implementasine saka standar, ing ngisor iki telung standar duwe ...
    Waca liyane
  • How to divide fire hose model

    Carane dibagi model selang geni

    Carane dibagi model selang geni?Selang geni nduweni peran penting ing pemadam kebakaran.Carane nggolongake jinis selang geni? Produsen selang geni saiki kanggo menehi titik: 1, selang geni miturut materi bisa dipérang dadi: selang karet, selang karet, selang polyurethane 2, selang geni accordi...
    Waca liyane
  • How to choose TPU hose

    Cara milih selang TPU

    1. Deleng ing sertifikat katon Kasebut kanthi teliti, mriksa katon produk geni, mriksa apa lagi apik banget, lan mriksa tanggal produksi lan urip beting produk.Ing wektu sing padha, priksa papan jeneng lan laporan tes produk.Kabeh produk geni sing diprodhuksi dening pabrikan biasa ...
    Waca liyane
  • What are the specifications and service life of fire hose?

    Apa spesifikasi lan umur layanan selang geni?

    Spesifikasi selang geni lan urip layanan, dina iki kanggo menehi jawaban siji-siji.Kanggo ngenalake fungsi dhasar selang geni: selang geni digunakake kanggo ngeterake banyu tekanan dhuwur utawa cairan tahan api kayata busa.Selang geni tradisional dilapisi karo karet lan ditutupi kepang léna.Adv...
    Waca liyane
  • How to prolong service life of fire hoses

    Carane ndawakake umur layanan saka selang geni

    Petugas pemadam kebakaran kerep nemokake manawa bagian pisanan sing rusak saka selang kebakaran yaiku garis lempitan, apa ing pemadam kebakaran utawa pengeboran geni.Iki utamané amarga area kontak lempitan cilik lan nyandhang gedhe saka selang.Asring selang apik ing endi wae.Amarga garis lempitan rusak lan ora bisa ...
    Waca liyane
  • Why choose us

    Apa milih kita

    Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. minangka produsen profesional selang TPU sing kanthi cepet ngganti pipa kaku sing ora konvensional ing pirang-pirang aplikasi ing saindenging jagad.Product Jinluo wis sawetara saka sudhut lay flat hoses kanggo nggunakake ing sawetara wilayah, kayata lenga lan gas ex ...
    Waca liyane
  • Our Company’s Website Has Been Officially Launched!

    Situs web Perusahaan Kita Wis Resmi Dibukak!

    Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. utamane ngurusi riset lan pangembangan teknologi, transfer teknologi, pangolahan lan manufaktur produk semi-rampung selang bahan polimer, pangolahan lan dodolan kain karet lapisan polimer...
    Waca liyane
  • Characteristics of polyurethane lining fire hose

    Karakteristik selang kebakaran lapisan polyurethane

    Ayo goleki karakteristik selang geni sing dilapisi poliuretan.Apa bisa digunakake? Kenapa akeh wong sing seneng nggunakake selang geni sing dilapisi poliuretan: 1. Poliuretan nduweni ciri sing apik kanggo tahan tekanan dhuwur lan tahan dingin.Iku ora mung bisa ditrapake ...
    Waca liyane
  • How to use and maintain fire hose?

    Kepiye cara nggunakake lan njaga selang geni?

    Cara operasi selang geni: Pisanan, selang geni disambungake.Nalika selang geni disetel ing soket selang geni, materi protèktif alus ndhuwur kudu empuk, banjur kabel wesi galvanis utawa hoop tenggorokan kudu fastened kuwat.Kedua, selang pemadam kebakaran...
    Waca liyane
  • Fire hoses shall apply for testing items and testing standards

    Selang geni kudu ditrapake kanggo item tes lan standar tes

    Selang geni minangka selang tekanan dhuwur sing digunakake kanggo ngeterake banyu tekanan dhuwur utawa cairan tahan api kayata busa.Miturut bahan mentahan, bisa dipérang dadi selang geni lan selang geni unlined.Utamane digunakake kanggo paving ing pemandangan geni njaba lan connec ...
    Waca liyane
  • Maintenance and use of TPU hose fire hose

    Pangopènan lan panggunaan selang geni selang TPU

    Pangopènan selang geni ① Manajemen.Sampeyan perlu kanggo ngleksanakake manajemen dening personel khusus, klasifikasi miturut kualitas, nomer lan ndhaftar, lan master kualitas lan nggunakake selang banyu ing ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita