Cara milih selang TPU

1. Deleng sertifikat penampilan

Kasebut kanthi teliti, mriksa katon produk geni, mriksa apa lagi apik banget, lan mriksa tanggal produksi lan umur beting produk.Ing wektu sing padha, priksa papan jeneng lan laporan tes produk.Kabeh produk geni sing diprodhuksi dening manufaktur biasa kudu duwe "siji buku lan siji laporan", yaiku sertifikat persetujuan jinis sing ditanggepi dening pusat penilaian kualifikasi produk geni nasional lan sertifikat deteksi lan uji coba sing ditanggepi dening Pusat deteksi geni nasional, lan mbandhingake katon lan pratondho "siji buku lan siji laporan" karo produk geni sing dituku.

2. Konfirmasi online

Mlebu menyang situs web "pusat penilaian kesesuaian produk geni China" kanggo mriksa apa produk geni sing dituku kalebu produk sing dicathet ing situs web kasebut.Umume, kabeh produk kanthi cathetan minangka produk sing berkualitas.Lan priksa manawa sertifikat persetujuan jinis lan laporan tes geni bener.

4261


Wektu kirim: Apr-26-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita