Carane dibagi model selang geni

4

Carane dibagi model selang geni?

Selang geni nduweni peran penting ing pemadam kebakaran.Carane nggolongake jinis selang geni? Produsen selang geni saiki kanggo menehi titik:

1, selang geni miturut materi bisa dipérang dadi: selang karet, selang karet, selang polyurethane

2, selang geni miturut ukuran bisa dipérang dadi: DN50, DN65, DN80, DN100, DN125, DN150

3, selang geni miturut tekanan bisa dipérang dadi: 8, 10, 13, 16, 20, 25 jinis

4, selang geni miturut panggunaan bisa dipérang dadi: selang pertanian, selang industri sing selang khusus brigade geni lan liya-liyane

Ndhuwur iki divisi saka model selang geni, ngarep-arep bisa mbiyantu kanggo sampeyan.


Wektu kirim: Mei-10-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita