Carane ndawakake umur layanan saka selang geni

Petugas pemadam kebakaran kerep nemokake manawa bagian pisanan sing rusak saka selang geni yaiku garis lipat, apa ing pemadam kebakaran utawa pengeboran geni.Iki utamané amarga area kontak lempitan cilik lan nyandhang gedhe saka selang.Asring selang apik ing endi wae.Amarga garis lempitan rusak lan ora bisa digunakake, mula kudu dicopot.Mesakaké.Dina iki, pabrikan selang geni bakal nuduhake karo sampeyan cara kanggo ndawakake wektu layanan selang geni.Nyatane, anggere posisi selang lempitan asring diganti, urip layanan bakal saya suwe.Cara utamane kalebu telung poin ing ngisor iki:

1. Straighten selang banyu kanggo lempitan jahitan anyar, lan banjur isi karo banyu kanggo nggawe selang banyu rada kaku, kanggo nggampangake lempitan jahitan anyar;

Hose2

2. Wong loro ing saben bagean selang melu muter ing wektu sing padha.Siji wong melu jahitan saka titik pungkasan kanthi tangan, lan wong liya ngetutake lan nggulung miturut lipatan anyar.

3. Sawise selang digulung lan garing, garis lempitan sing anyar bisa didandani.Miturut cara iki, jinis selang apa wae bisa ndawakake umur layanan.

Ing ndhuwur minangka ringkesan produsen selang geni babagan cara kanggo ndawakake umur layanan selang geni.Muga-muga bisa menehi inspirasi.Yen sampeyan isih duwe pitakon, hubungi kanggo ngrembug.


Wektu kirim: Mar-28-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita