Apa spesifikasi lan umur layanan selang geni?

Spesifikasi selang geni lan urip layanan, dina iki kanggo menehi jawaban siji-siji.Kanggo ngenalake fungsi dhasar selang geni: selang geni digunakake kanggo ngeterake banyu tekanan dhuwur utawa cairan tahan api kayata busa.Selang geni tradisional dilapisi karo karet lan ditutupi karo kepang linen.Selang geni sing luwih maju digawe saka polimer kayata poliuretan.Selang geni duwe sendi logam ing saben ujung lan bisa dipasang ing selang liyane kanggo ngluwihi jarak utawa menyang nozzle kanggo nambah tekanan injeksi cairan.

 

Klasifikasi Fire Hose:

Selang geni dipérang dadi rong jinis karo lining lan tanpa lining: lining selang geni kalebu katun, nilon lining lim sabuk, polyester Isi lim sabuk, hemp ditutupi selang plastik.Banyu unlined karo selang katun, flax selang, rami hose.Miturut kerja tekanan, dipérang dadi papat kategori: 0.8Mpa, 1.0Mpa, 1.3Mpa lan 1.6Mpa.Dheweke dipérang dadi papat kategori miturut diameteripun: 50, 65, 80 utawa 75 lan 90 mm.Miturut cara tenun, iku dipérang dadi rong kategori: sabuk banyu kosong lan sabuk banyu twill. Dawane saben zona nyimpen banyu umume 20 meter.

 

Spesifikasi lan model selang pemadam kebakaran:

Tipe 8 65 lining pita lem; Tipe 13 65, 80 lining pita lem; Tipe 16 65 lining pita lem

 

Umur layanan selang geni:

Miturut peraturan nasional sing relevan, yen selang geni wis digunakake sepisan, kudu diganti utawa dijaga dening unit pangopènan geni.Lan kudu dites paling sethithik sepisan setahun, amarga selang geni kudu ngalami tekanan banyu sing dhuwur ing proses panggunaan.Yen wektu kasebut dawa banget, bakal ana adhesi tembok njero.Selang karet lan plastik lan lem lapisan. cara pangopènan sabuk beda.

 

Ing ndhuwur iku ringkesan saka specifications selang geni lan urip layanan saka jawaban, aku ngarep-arep kanggo mbantu.Specialized ing produksi kabeh jinis selang geni, pump Dongfang, stasiun geni mikro lan jinis peralatan geni liyane, welcome kedhaftar kanggo teka kanggo konsultasi, kita bakal darmabakti kanggo layanan.


Wektu kirim: Apr-11-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita