Kabar Perusahaan

  • Our Company’s Website Has Been Officially Launched!

    Situs web Perusahaan Kita Wis Resmi Dibukak!

    Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. utamane ngurusi riset lan pangembangan teknologi, transfer teknologi, pangolahan lan manufaktur produk semi-rampung selang bahan polimer, pangolahan lan dodolan kain karet lapisan polimer...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita