Warta industri

  • Characteristics of polyurethane lining fire hose

    Karakteristik selang kebakaran lapisan polyurethane

    Ayo goleki karakteristik selang geni sing dilapisi poliuretan.Apa bisa digunakake? Kenapa akeh wong sing seneng nggunakake selang geni sing dilapisi poliuretan: 1. Poliuretan nduweni ciri sing apik kanggo tahan tekanan dhuwur lan tahan dingin.Iku ora mung bisa ditrapake ...
    Waca liyane
  • How to use and maintain fire hose?

    Kepiye cara nggunakake lan njaga selang geni?

    Cara operasi selang geni: Pisanan, selang geni disambungake.Nalika selang geni disetel ing soket selang geni, materi protèktif alus ndhuwur kudu empuk, banjur kabel wesi galvanis utawa hoop tenggorokan kudu fastened kuwat.Kedua, selang pemadam kebakaran...
    Waca liyane
  • Fire hoses shall apply for testing items and testing standards

    Selang geni kudu ditrapake kanggo item tes lan standar tes

    Selang geni minangka selang tekanan dhuwur sing digunakake kanggo ngeterake banyu tekanan dhuwur utawa cairan tahan api kayata busa.Miturut bahan mentahan, bisa dipérang dadi selang geni lan selang geni unlined.Utamane digunakake kanggo paving ing pemandangan saka geni njaba lan connec ...
    Waca liyane
  • Maintenance and use of TPU hose fire hose

    Pangopènan lan panggunaan selang geni selang TPU

    Pangopènan selang geni ① Manajemen.Sampeyan perlu kanggo ngleksanakake manajemen dening personel khusus, klasifikasi miturut kualitas, nomer lan ndhaftar, lan master kualitas lan nggunakake selang banyu ing ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita