Selang Banyu Ployuretahne

  • TPU Water Hose With Customizable Inner Diameter, Wall Thickness, Weight, Pressure, Color, Etc.

    TPU Water Hose Kanthi Diameter Inner Customizable, Kekandelan Tembok, Bobot, Tekanan, Werna, etc.

    Mode irigasi saka farms gedhe wis mboko sithik diganti saka manual kanggo otomatis, lan selang tetanèn polyurethane uga nduweni peran penting ing, kang luwih ningkataké pangembangan tetanèn.Selang irigasi pertanian poliuretan

    Polyurethane tetanèn irigasi selang transportasi long-distance banyu tanpa bocor, bisa ngganti menyang macem-macem terrain Komplek, ora perlu kanggo mbukak selokan, multi-titik banyu, ora ngrusak lingkungan farm asli, sumber banyu tetep-titik trep kanggo Manajemen , selang tetanèn polyurethane pindho sisi kasusun saka polyester braided lapisan, diimpor polyurethane siji-wektu ngecor extrusion tutup.Nduwe resistensi nyandhang sing apik, elongasi sithik, tingkat aliran unit gedhe, lan sawetara suhu layanan (- 50- 70).

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita