Polyurethane High Pressure Drainase Hose Kanggo Gunakake Mining

Katrangan singkat:

Iku jenis banyu tekanan dhuwur lan selang pangiriman lenga kanthi tekanan positif lan kumparan warata.Iku adopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses lan dumadi saka TPU lapisan adesif utama, serat dikiataken lapisan lan TPU lapisan adhesive njaba.Kawat logam konduktif ditambahake ing lapisan serat kanggo ngatasi masalah elektrostatik sing disebabake dening selang ing proses pangiriman minyak, kanthi njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, Ora ana polusi. medium conveying.


Detail Produk

Tag produk

PolyurethaneHoseFor Mining

2.2

Fitur Lan Lingkup

Fitur:

bobot entheng, tekanan dhuwur prewangan, efisiensi ngatur dhuwur, tekstur alus, nduwurke tumpukan, operasi trep, mbikak cepet lan kacepetan mundur total, fleksibel, daya adaptasi lingkungan kuwat, aman, dipercaya lan nggunakake awet.

Lingkup aplikasi:

bisa digunakake digunakake kanggo sumber lenga, mbikak garis transmisi sauntara, transportasi mortir lan semen ing lapangan Petroleum Survey, etc

Pemasangan sambungan pipa

Dilassambungan pipanduweni karakteristik sambungan dipercaya, resistance dhuwur meksa, resistance suhu, sealing apik lan repeatability, instalasi trep lan pangopènan, karya aman lan dipercaya, etc.Nalika lengen ferrule lan nut dilebokake ing awak gabungan ing pipa baja lan kacang diencerake, sisih njaba mburi ngarep ferrule pas karo permukaan kerucut saka awak gabungan, lan pinggiran njero rata-rata nyopot menyang pipe baja rapi kanggo mbentuk segel efektif.Nduwe karakteristik tahan korosi, resistensi tekanan dhuwur, instalasi sing gampang lan tahan lama.

Manungsa waé kanggo instalasi sambungan pipa sing dilas:

1. Ing mburi pipa baja, lumahing njero lan njaba rada deburred.

2. Ing preparation saka pipe baja kudu praktis lan tliti kadhemen digambar pipe baja rapi.

3. Supaya kanggo mesthekake efek instalasi awak peserta, pra instalasi kudu digawa metu pisanan.

4. Priksa manawa pipa baja wis protrusion lan rampung instalasi pra.

5. Aplikasi jumlah cilik saka pelumas ing ferrule lan priksa manawa iku ora diinstal mbalikke.

6. Screw nut ing awak peserta karo wrench, lan instalasi rampung.

Babagan awake dhewe

Sambungan pipa sing diprodhuksi dening Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. yaiku desain anyar, instalasi cepet lan ora ana slippage.Perusahaan utamané tawaran ing riset lan pangembangan teknologi, transfer teknologi ing lapangan selang polimer lan termoplastik komposit dikiataken pipe, Processing, Manufaktur lan dodolan selang polimer semi-rampung, polymer ditutupi tape, wadhah alus polimer lan komposit termoplastik dikiataken pipe Manufaktur lan dodolan, desain lan konstruksi pipa sumber banyu remot, sambungan pipa, penjualan peralatan geni;manufaktur lan dodolan mesin lan peralatan umum, dodolan produk karet lan plastik, manajemen diri lan agen kabeh jinis barang lan teknologi bisnis impor lan ekspor.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita