Polyurethane Hose Kanggo Mining

  • Polyurethane High Pressure Drainage Hose For Mining Use

    Polyurethane High Pressure Drainase Hose Kanggo Gunakake Mining

    Iku jenis banyu tekanan dhuwur lan selang pangiriman lenga kanthi tekanan positif lan kumparan warata.Iku adopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses lan dumadi saka TPU lapisan adesif utama, serat dikiataken lapisan lan TPU lapisan adhesive njaba.Kawat logam konduktif ditambahake ing lapisan serat kanggo ngatasi masalah elektrostatik sing disebabake dening selang ing proses pangiriman minyak, kanthi njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, Ora ana polusi. medium conveying.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita