Seri Selang Polyurethane

  • High Pressure Polyurethane Hose Used In Mine Rescue

    Selang Polyurethane Tekanan Tinggi Digunakake Ing Nylametake Tambang

    Produk kita cocok kanggo pasokan banyu fraktur, transportasi lenga, saluran darurat tambang batu bara, saluran darurat, saluran darurat kutha, pasokan banyu pertanian lan irigasi, transportasi banyu limbah industri, sumber banyu remot geni lan industri liyane ing eksploitasi minyak lan gas shale.

  • Polyurethane High Pressure Drainage Hose For Mining Use

    Polyurethane High Pressure Drainase Hose Kanggo Gunakake Mining

    Iku jenis banyu tekanan dhuwur lan selang pangiriman lenga kanthi tekanan positif lan kumparan warata.Iku adopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses lan dumadi saka TPU lapisan adesif utama, serat dikiataken lapisan lan TPU lapisan adhesive njaba.Kawat logam konduktif ditambahake ing lapisan serat kanggo ngatasi masalah elektrostatik sing disebabake dening selang ing proses pangiriman minyak, kanthi njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, Ora ana polusi. medium conveying.

  • Customizable Fat Hose Is Used In Industry, Agriculture, Construction, Shipbuilding And Other Industries

    Selang Lemak sing Bisa Disesuaiake Digunakake Ing Industri, Pertanian, Konstruksi, Galangan Kapal Lan Industri Liyane

    Polyurethane layflat selang adopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses, kang dumadi saka TPU lapisan karet utama, serat dikiataken lapisan braid lan TPU lapisan karet njaba.Kawat konduktif ditambahake menyang braid serat kanggo ngatasi masalah listrik statis selang sajrone proses transportasi minyak, lan bisa njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, lan transportasi. medium Ora polusi.

  • TPU Water Hose With Customizable Inner Diameter, Wall Thickness, Weight, Pressure, Color, Etc.

    TPU Water Hose Kanthi Diameter Inner Customizable, Kekandelan Tembok, Bobot, Tekanan, Werna, etc.

    Mode irigasi saka farms gedhe wis mboko sithik diganti saka manual kanggo otomatis, lan selang tetanèn polyurethane uga nduweni peran penting ing, kang luwih ningkataké pangembangan tetanèn.Selang irigasi pertanian poliuretan

    Polyurethane tetanèn irigasi selang transportasi long-distance banyu tanpa bocor, bisa ngganti menyang macem-macem terrain Komplek, ora perlu kanggo mbukak selokan, multi-titik banyu, ora ngrusak lingkungan farm asli, sumber banyu tetep-titik trep kanggo Manajemen , selang tetanèn polyurethane pindho sisi kasusun saka polyester braided lapisan, diimpor polyurethane siji-wektu ngecor extrusion tutup.Nduwe resistensi nyandhang sing apik, elongasi sithik, tingkat aliran unit gedhe, lan sawetara suhu layanan (- 50- 70).

  • Large-Caliber Flat Hose For Petroleum

    Selang Flat Kaliber Gedhe Kanggo Petroleum

    selang TPUiku antarane karet lan plastik, karo akeh ciri banget, ayo padha tindakake Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. kanggo sinau babagan!

  • Irrigation Water Hose With Light Weight, Fast  Air Outlet And Easy Winding

    Selang Banyu Irigasi Kanthi Bobot entheng, Outlet Udara Cepet lan Gampang Digulung

    Ing sasi, kanggo iki jenis sumber banyu long-distance, operator lapangan asring digunakake pipe baja, pipe PE kanggo sumber banyu, nanging dibandhingake karo khusus fracturing sumber banyu polyurethane selang gedhe-diameteripun, pipo iki akeh banget, angel kanggo lay, pegawe-akeh, supaya padha mboko sithik diganti dening pipe komposit polyurethane.

  • High Pressure Drainage Polyurethane Hose

    Selang Polyurethane Drainase Dhuwur

    Selang sumber banyu remot aliran gedhe yaiku jinis selang dhuwur kanthi kumparan datar kanggo ngirim tekanan positif.Iki digawe saka TPU utawa lapisan jero karet, lapisan sing dikuatake serat lan TPU utawa lapisan njaba karet kanthi mbentuk siji-langkah lan co extrusion.Wis kaliber gedhe, aliran gedhe, lan bisa nyukupi syarat tekanan dhuwur saka sumber banyu remot (tekanan kerja tekan 13 kg, kekuatan tarik luwih saka 20 ton).Iku bisa muter kauntungan kuwat ing proses sumber banyu Kanggo bantuan geni lan ngluwari karya.

    Lapisan karet njero lan njaba saka selang sumber banyu jarak jauh poliuretan pindho sisi digawe saka elastomer poliuretan kanthi resistensi nyandhang ultra-dhuwur.Nduwe tekanan dhuwur, tahan nyandhang, tahan banyu lan tahan tuwa.Bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan lan ora gampang rusak.Malah ing lingkungan sing atos kayata gunung, kinerja selang pasokan banyu jarak adoh kanthi aliran gedhe banget.Aliran unit ngirim produk gedhe, kanthi kekuatan dhuwur lan umur layanan sing dawa.

  • Double Sided Polyurethane Hose

    Selang Polyurethane Sisi Ganda

     Ingselang polyurethane pindho sisiadopts siji-wektu mbentuk co extrusion proses, kang dumadi saka TPU lapisan karet utama, serat dikiataken lapisan braid lan TPU lapisan karet njaba.Kawat konduktif ditambahake menyang braid serat kanggo ngatasi masalah listrik statis selang sajrone proses transportasi minyak, lan bisa njamin efisiensi transportasi minyak sing aman lan efisien, lan bisa ngeterake gas, banyu, lenga lan media liyane, lan transportasi. medium Ora polusi.

  • Chemical Drainage Hose Widely Used In Various Chemical Sites

    Selang Saluran Kimia Digunakake Ing Maneka Situs Kimia

    Detail Produk:

    1.Struktur: Materi lapisan tenunan selang yaiku filamen poliester kanthi kekuatan dhuwur, lan lapisan karet njero lan karet njaba digawe saka poliuretan ing cetakan ekstrusi siji-wektu. 

    2. Fitur: resistance nyandhang, resistance asam lan alkali, resistance lenga, resistance karat, resistance tuwa, ora harden, dadi brittle lan kokain ing lingkungan kadhemen;diameteripun super gedhe, aliran super, sambungan trep, lan cedhak release cepet minangka alternatif kanggo pipo logam.

    3.Aplikasi: Petroleum, industri kimia, galangan kapal, tetanèn, konservasi banyu, nylametake tambang, pertempuran geni lan lapangan liyane.Iki minangka alat sing cocog kanggo transportasi cairan utawa gas jarak jauh lan aliran gedhe.

    Suhu sing ditrapake: -40℃~70.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita