Marine High Voltage, Flame Retardant Lan Anti-Static Oil Delivery Selang

Katrangan singkat:

Produk kasebut 40% luwih entheng tinimbang selang karet kanthi spesifikasi sing padha lan 30% luwih entheng tinimbang selang logam.Iki nyuda intensitas tenaga kerja, nggampangake operasi lan nambah efisiensi kerja.

Prodhuk isih bisa normal ing radius ngowahi cilik.Ing bagean mlengkung, pipo tansah tetep bunder, lan ora bakal ana lempitan, tembok njero tiba lan awak pipa pecah.


Detail Produk

Tag produk

Selang Minyak Laut Kab

MOH1

Spesifikasi Polyurethane

MOH2

Polyurethane Marine Hose Nduwe Fitur Utama Ing ngisor iki

1. bobot entheng.

Produk kasebut 40% luwih entheng tinimbang selang karet kanthi spesifikasi sing padha lan 30% luwih entheng tinimbang selang logam.Iki nyuda intensitas tenaga kerja, nggampangake operasi lan nambah efisiensi kerja.

2. Keluwesan sing apik, mlengkung gratis, ora diwatesi karo ruang kerja.

Prodhuk isih bisa normal ing radius ngowahi cilik.Ing bagean mlengkung, pipo tansah tetep bunder, lan ora bakal ana lempitan, tembok njero tiba lan awak pipa pecah.

3. Resistance apik kanggo tekanan positif lan negatif.

Tekanan kerja bisa tekan 4.2mpa lan tekanan negatif bisa tekan 0.1MPa.

4. resistance suhu apik.

Suhu layanan - 40kanggo +70 , karoselang awak ora bakal atos utawa lemes amarga owah-owahan iklim utawa suhu layanan.

5.Wis resistance lenga apik lan resistance karat kimia.

Iki digunakake kanthi akeh kanggo ngangkut minyak mentah, bahan bakar minyak, minyak panganan, pelarut kimia lan gas petroleum cair.

6. Nduwe fungsi ekspor elektrostatik sing apik.

Nalika ngangkut minyak lan media sing gampang kobong, listrik statis tartamtu bakal diasilake amarga tekanan, tingkat aliran, gesekan lan faktor liyane.Yen ora diekspor ing wektu, akibate ora bisa dibayangake.Produk kasebut didhukung lan disambungake nganggo kabel baja lapisan ganda ing njero lan njaba, kanthi konduktivitas sing apik lan panggunaan sing aman lan dipercaya.

7. sirah ngecor shrinkage hydraulic, sealing apik.

Kanggo bagean sambungan awak pipa lan flange produk iki, perusahaan kita wis ngganti cara ngisi resin epoksi tradisional, lan nggunakake peralatan hidrolik gedhe kanggo mbentuk sirah nyusut sekaligus.Dibandhingake karo produk sing padha, kinerja sealing apik, katon apik, lan sendi ora bakal tiba amarga mundhak tekanan.

8. resistance karat banyu segara kuwat.

Amarga lingkungan panggunaan sing beda, angel kanggo bahan logam umum kanggo tahan korosi banyu laut lan udhara ing lingkungan operasi pesisir utawa lepas pantai.Miturut karakteristik lingkungan iki, perusahaan kita wis ngembangake jinis anyar selang tahan korosi banyu segara, sing nduweni luwih saka 10 kali resistensi korosi saka selang biasa (dibuktekake kanthi eksperimen sing wis digunakake ing segara sajrone 3 taun tanpa karat. ).Rega luwih murah tinimbang selang stainless steel, sing ekonomis lan praktis.

Karakteristik kinerja selang TPU poliester

jinis polyesterselang TPU: wis suhu mechanical dhuwur, resistance nyandhang apik, resistance lenga, bahan bakar lan resistance solvent, kinerja suhu dhuwur, resistance UV banget lan stabilitas hidrolisis.Selang seri TPU poliester dianjurake kanggo aplikasi kanthi syarat ing ndhuwur;

Kanggo aplikasi karo keluwesan suhu kurang, resistance cuaca apik, resistance hidrolisis lan syarat breeding anti bakteri, polyether TPU seri selang dianjurake;

Tipe polycaprolactoneselang TPU: ora mung nduweni kekuatan mekanik lan kinerja suhu dhuwur saka TPU jinis poliester, nanging uga nduweni resistensi hidrolisis lan resistensi suhu rendah saka jinis TPU polieter, lan nduweni daya tahan sing apik, saengga cocok kanggo aplikasi ing industri khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganPRODUK

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita