Macem-macem Spesifikasi lan Konektor Selang Kebakaran sing Bisa Disesuaikan

Katrangan singkat:

Pilihan bahan sing apik:paduan aluminium.

Manufaktur produk: Digawe kanthi ati-ati, kekuatan mekanik, kinerja pangolahan sing apik, kualitas sing apik.

Layanan khusus sing ditampilake: Macem-macem spesifikasi bisa disesuaikan miturut kabutuhan, permukaan lancar, bobot entheng, disassembly lan perakitan sing trep, lan panggunaan sing trep.


Detail Produk

Tag produk

Tampilan komponen

4

Pemasangan sambungan pipa

Dilassambungan pipanduweni karakteristik sambungan dipercaya, resistance dhuwur meksa, resistance suhu, sealing apik lan repeatability, instalasi trep lan pangopènan, karya aman lan dipercaya, etc.Nalika lengen ferrule lan nut dilebokake ing awak gabungan ing pipa baja lan kacang diencerake, sisih njaba mburi ngarep ferrule pas karo permukaan kerucut saka awak gabungan, lan pinggiran njero rata-rata nyopot menyang pipe baja rapi kanggo mbentuk segel efektif.Nduwe karakteristik tahan korosi, resistensi tekanan dhuwur, instalasi sing gampang lan tahan lama.

Manungsa waé kanggo instalasi sambungan pipa gandheng

1. Ing mburi pipa baja, lumahing njero lan njaba rada deburred.

2. Ing preparation saka pipe baja kudu praktis lan tliti kadhemen digambar pipe baja rapi.

3. Supaya kanggo mesthekake efek instalasi awak peserta, pra instalasi kudu digawa metu pisanan.

4. Priksa manawa pipa baja wis protrusion lan rampung instalasi pra.

5. Aplikasi jumlah cilik saka pelumas ing ferrule lan priksa manawa iku ora diinstal mbalikke.

6. Screw nut ing awak peserta karo wrench, lan instalasi rampung.

Babagan awake dhewe

Sambungan pipa sing diprodhuksi dening Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. yaiku desain anyar, instalasi cepet lan ora ana slippage.Perusahaan utamané tawaran ing riset lan pangembangan teknologi, transfer teknologi ing lapangan selang polimer lan termoplastik komposit dikiataken pipe, Processing, Manufaktur lan dodolan selang polimer semi-rampung, polymer ditutupi tape, wadhah alus polimer lan komposit termoplastik dikiataken pipe Manufaktur lan dodolan, desain lan konstruksi pipa sumber banyu remot, sambungan pipa, penjualan peralatan geni;manufaktur lan dodolan mesin lan peralatan umum, dodolan produk karet lan plastik, manajemen diri lan agen kabeh jinis barang lan teknologi bisnis impor lan ekspor.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita